Nieuwsbrief-December
4e Nieuwsbrief Blaarkopwinkel.nl
03-01-2012


Hallo Blaarkopliefhebbers,

Allereerst willen wij u een prachtig en over(h)eerlijk 2012 wensen met veel geluk en een goede gezondheid!

De eerste nieuwbrief van 2012 en tevens de laatste maandelijkse! Dit jaar pakken we het anders aan en zullen we u wekelijks verrassen met een mooie aanbieding en u op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes. Als klap op de vuurpijl kunnen we laten weten dat ons aanbod ook uitgebreid zal worden met varkensvlees en lamsvlees. In deze nieuwsbrief een update van de afgelopen maand, het laatste nieuws, een overzicht van alle Blaarkopboerderijen en uiteraard weer een loeigoeie maandag aanbieding.

Update

Wekelijkse aanbieding
Onze trouwe markt-klanten genieten wekelijks van al het lekkers dat Blaarkopwinkel te bieden heeft. Ook de marktaanbiedingen vinden iedere week weer gretig aftrek.  Om iedereen in de gelegenheid te stellen van deze aanbiedingen gebruik te maken, zullen wij vanaf dit jaar iedere maandag onze weekaanbieding sturen. Deze geldt de gehele week voor al onze internetklanten en gedurende de gehele week op de markt!

Varkensvlees en Lamsvlees
Op veler verzoek kunt binnenkort ook duurzaam varkensvlees en lamsvlees bij Blaarkopwinkel.nl bestellen. We hebben de mooiste stukjes vlees voor u geselecteerd, tevens gaan we de pakketten veranderen, vele pakketen waren nagenoeg hetzelfde dus niet meer extra de hamburger maar korting op de pakketten!

Markten
De kerstmarkt in het centrum van Landsmeer was een daverend succes. Een geweldige kerstsfeer, voor ieder wat wils bij alle goed verzorgde kramen en de sneeuwhelling maakte het voor de kinderen natuurlijk helemaal compleet! Blaarkopwinkel.nl heeft veel marktbezoekers warm gehouden met warme chocolademelk met slagroom en de inmiddels bekende heerlijke hamburgers, die dan ook in een mum van tijd uitverkocht waren! De goulash met rijst van Pannetje Gezond was ook niet aan te slepen. Kortom volgend jaar weer!
De markten waar u ons wekelijks kunt vinden:

  • woensdag in Purmerend op het Van Burgplein (08.00 tot 16.00 uur)
  • vrijdag in Landsmeer op het marktplein (08.00 tot 16.00 uur)
  • zaterdag in het centrum van Monnickendam (08.00-15.00 uur)

 

Koele bestelbus

Misschien heeft u ons al zien rijden. Inmiddels rijdt de Koele nieuwe bestelbus van Blaarkopwinkel.nl door de regio! Zo kunnen we u nog beter bedienen op de markt en leveren we geheel in stijl uw internetbestellingen bij u af.

Koe(le) blaarkopwinkel bus

Blaarkopboerderijen:

Als start van het nieuwe jaar een overzicht van de boerderijen waar u het beste rundveeras in Nederland kunt zien grazen:
Lelystad, Dronten, Groningen, Bleijendaal, Haarzuilens, Warmond, Leiden, Oostzaan,  Winckel, Twisk, Warder, Middelie, Enkhuizen, Zunderdorp, Heiloo, Zuiderwoude, Alkmaar, Heerhugowaard, De Rijp, Driehuizen, Westbeemster, Zaandam, Zaanse Schans, Oudendijk, Oosthuizen, Wijdenes, Wageningen, Wieringerwerf, Jisp, Wormer, Alkmaar, Broek in Waterland en natuurlijk Landsmeer!

Recept van de maand Hollandse Hachee

Benodigdheden: Hacheevlees pakket (incl) kruiden, 500 gram ui (grof gesneden) 1 boullion blokje, peper en zout.

Bereidingstip:
Snijd de uien in reepjes. Haal het vlees uit de verpakking en droog het met keukenpapier, voeg wat zout en peper toe. Doe (blaarkop)roomboter in de pan en bak het vlees aan tot het bruin lijkt (geen rood). Voeg de uien toe en bak deze goudbruin. Voeg daarna water toe zodat alles net onder water staat. Voeg dan de kruiden en boullion toe. Doe de deksel op de pan en laat 1,5 á 2 uur sudderen. Roer tussentijds door en indien nodig nog wat water toevoegen.

Tip: serveer de hachee met aardappelpuree en rode kool met appeltjes  Eet smakelijk!

Onze-eerste-week aanbieding
Onze eerste loeigoeie weekaanbieding staat in het teken van de winter!
Deze week Hacheevlees met kruiden in de aanbieding ! U betaalt geen €8,50 maar €6,00 (voor 500 gram en kruiden)

Loeigoeie Aanbieding
Onze eerste-week aanbiedingKLIK HIER! >>

 

Mocht u andere vragen of suggesties hebben,
mail ons gerust: info@blaarkopwinkel.nl.

Blaarkopliefhebbers, eet smakelijk en tot de volgende week!

Like us Like op facebook en volg ons via twitter

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier voor de online versie.

Mocht u geen prijs meer stellen op het ontvangen van ons nieuws en onze aanbiedingen, dan kunt u ons een e-mail sturen en halen wij u uit het klantenbestand.

FacebookTwitter