Nieuwsbrief-December
3e Nieuwsbrief Blaarkopwinkel.nl
05-12-2011 (12.00 uur)

Hallo Blaarkopliefhebbers,
De laatste nieuwbrief van 2011 al weer met, zoals u inmiddels van ons gewend bent, een update van de afgelopen maand, ditmaal aandacht voor de Blaarkopboerderij waar het allemaal begon, warm de koude decemberdagen op met ons recept voor een overheerlijke huisgemaakte groentensoep en uiteraard weer een loeigoeie maandag aanbieding.

Update
Sinds afgelopen maand staan wij op vaste dagen wekelijks op de volgende markten:

  • woensdag in Purmerend op het Van Burgplein (08.00 tot 16.00 uur)
  • vrijdag in Landsmeer op het marktplein (08.00 tot 16.00 uur)
  • zaterdag in het centrum van Monnickendam (08.00-15.00 uur)

Extra markt deze maand! Geen gehaktballen, maar sneeuwballen!!
Bezoek ons op de kerstmarkt in het centrum van Landsmeer op zondag 11 december van 13.00 – 21.00 uur. Sneeuw verzekerd, want voor echte sneeuw wordt die dag gezorgd!

In onze vorige nieuwsbrief introduceerden wij Pannetje Gezond uit Landsmeer. Zij bereiden verse gemaksmaaltijden met ons fantastische vlees en zijn imiddels met succes van start gegaan, met over(h)eerlijke  stoof-en stamppotten!

Misschien heeft u ons al zien rijden. Vanaf 22 november kunt u ons nog beter herkennen op de weg, rijden met onze eigen nieuwe bestelbus!

Onze loeigoeie aanbieding staat in het teken van onze verrukkelijke kazen!

Koe massageWe staan op verschillende markten en zijn daar zeer welkom met ons duurzaam exclusieve over(h)eerlijke rundvlees. Van blaarkopmelk worden echter ook heerlijke kazen gemaakt. Afhankelijk van het aanbod van kaasverkopers, kunnen wij al dan niet ook deze fantastische kazen op de markten waar Blaarkopwinkel.nl staat aan u aanbieden.

Via internet bestellen kan altijd! Vandaar dat we u deze maand graag kennis laten maken met dit voortreffelijke zuivelproduct! Bij iedere internetbestelling vanaf €50,00, gratis 500 gram Blaarkopkaas naar keuze.

Blaarkopboerderij van de maand!
De Blaarkopboerderij van de maand is de boerderij van de familie Verhulst in Winckel. Op de boerderij lopen ongeveer 200 blaarkoppen!

Verhulst

Vader Siem Verhulst is secretaris van de blaarkopfokkerij Noord-Holland Midden, zoon Frank is maar liefst van de 5e generatie die zich bezig houdt met het fokken van dit prachtige ras. Het is op deze boerderij geweest, dat eind mei van dit jaar bij ons het idee ontstond om met de blaarkopwinkel.nl te beginnen! Nu al een gedenkwaardig moment en daarom in deze mooie feestmaand Boerderij van de Maand.

Recept van de maand Overheerlijke groentesoep 

Benodigdheden: Soeppakket bestaande uit Runderpoulet, gehakt en mergpijp.
Overige  ingrediënten: gemalen peper, zeezout, 2 laurierblaadjes, 4 kruidnagels, 1 ui grof gesneden, 1 winterpeen grof gesneden, 3 selderijstengels grof gesneden en een bouquet van verse peterselie, verse thijm, verse bladselderij en verse rozemarijn.

Bereidingstip:
Doe bovenstaande ingrediënten met uitzondering van de gehaktballetjes in een grote soeppan met 3 liter water en breng het geheel langzaam aan de kook. Wanneer de bouillon kookt, het vuur laag zetten en minstens 4 uur laten trekken.

Voor de gehaktballetjes: meng het gehakt met nootmuskaat, peper en zout door elkaar en braad de balletjes in wat olijfolie aan, afblussen met wat bouillon en even laten garen. Wanneer de bouillon klaar is, de mergpijp, het bouquet en de andere gekookte groente met een schuimspaan uit de pan halen. Zorg dat het poulet in de soep blijft. Hierna bouillon weer aan de kook brengen en vermicelli toevoegen. Wanneer de vermicelli gaar is, de soepgroente en gehaktballetjes toevoegen.

Breng de soep op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!

Onze-eerste-maandag-van-de-maand aanbieding
Als de sirenes loeien, dan loeien onze koeien!

Iedere eerste maandag van de maand verrassen wij u met een 24-uurs aanbieding!
Laat u deze keer verrassen door met deze mooie aanbieding kennis te maken met een van de heerlijke Blaarkopkazen.

Bij internetbestellingen vanaf €50,00, gratis een pond kaas naar keuze:

  • Belegen graskaas
  • Belegen 30 +kaas
  • Belegen Leidsche sleutelkaas
  • Oude Leidsche sleutelkaas

Zorg dat uw bestelling uiterlijk dinsdag 6 december om 12:00 uur ’s middags bij ons binnen is.

Loeigoeie Aanbieding
Onze eerste-maandag-van-de-maand aanbieding
Als de sirenes loeien, dan loeien onze koeien!


KLIK HIER! >>

December Feestmaand!!
Verras uw gasten tijdens de feestdagen met een heerlijke châteaubriand, bereid een romantisch diner voor twee met boterzachte tournedos of schuif gezellig met elkaar aan tafel met een feestelijk gourmetpakket. Wees de drukte voor en reserveer tijdig. 
Heeft u speciale wensen voor de feestdagen? Laat het ons weten. Wij helpen u graag en denken graag met u mee om uw diner tot een succes te maken met ons (h)eerlijke blaarkopvlees.

Mocht u andere vragen of suggesties hebben,
mail ons gerust: info@blaarkopwinkel.nl.

Blaarkopliefhebbers, eet smakelijk en tot de volgende maand!

Like us Like op facebook en volg ons via twitter

Is deze nieuwsbrief niet goed te lezen? Klik hier voor de online versie.

FacebookTwitter